Kom je bij ons werken?

De leukste werkgever van de Bommelerwaard!

IPster bestaat uit een bevlogen team met een brede achtergrond. Wij zijn nieuwsgierig, leergierig en altijd op zoek naar nieuwe kansen. Graag versterken wij ons hechte team de komende tijd nog verder met specialisten uit verschillende disciplines.

Open vacatures:

FRONT-END-DEVELOPER

ACCOUNTMANAGER NEW BUSINESS

Ook kan je ons een open sollicitatie sturen, mail je motivatie en CV naar: sollicitatie@IPster.nl

HALLO

Door jou zijn bedrijven beter bereikbaar.

Laten we elkaar snel ontmoeten!

Wat bieden wij jou?

IPster biedt

Alles wat je mag verwachten, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, pensioenregeling en de hardware die je nodig hebt.

Daarnaast een kantoor waar je wel zou willen wonen (op loopafstand van het station). En de vrijheid en verantwoordelijkheid waar je altijd al naar snakte.

Je werkomgeving

Een fijne open ruimte, met hoge plafonds, lekkere koffie, een goed gevulde koelkast en de lunch wordt verzorgd! Ons kantoor aan de Gasthuisstraat is goed te bereiken met de auto of fiets midden in de gezellige binnenstad van Zaltbommel. Wil je niet lopen vanaf het station, dan krijg je van ons een fiets.

Onze cultuur

Lachend naar je werk!

We zijn gemotiveerd en werken hard. Elke dag werken we met de tofste klanten aan de vetste digitale producten en diensten. Samen vieren we onze successen met bier, worstenbroodjes en af en toe wat bruin fruit.