Wat kan IPster?

Moderne telefooncentrales bieden een breed scala aan functies om de communicatie binnen een bedrijf te vergemakkelijken.

IPster is een professioneel klantcontactcentrum als applicatie in de Cloud, ook wel bekend als een communication platform, callcenter, telefooncentrale of customer contact center. Onze applicatie is primair bedoeld om telefoongesprekken binnen een organisatie te beheren.

IPster combineert de voordelen van een standaard Klant Contact Center met die van een slimme toepassing. IPster’s krachtige IVR+ ontzorgt en beheert je inkomende workload met de implementatie van onze Interactieve Virtual Assistant (IVA)

Conversational Platform as a Service

Functionaliteiten

IPster is ontworpen om de communicatie binnen een organisatie te stroomlijnen en te optimaliseren. In de basis is IPster dan ook een slimme telefooncentrale in de cloud die is uitgebreid met een Interactieve Virtuele Assistent.

Deze A.I. chatbot leest informatie uit jouw CRM, e-Commerce of ERP applicatie en biedt de beller antwoord op alle status gerelateerde vragen, zonder tussenkomst van een live agent.

Wij combineren de voordelen van een standaard Telefooncentrale en Klant Contact Center met die van een slimme toepassing. Met IPster’s slimme CRM, e-Commerce, ERP koppeling ontzorg en beheer je de inkomende workload met de implementatie van onze Interactieve Virtual Assistant wordt geautomatiseerd elke status vraag beantwoord.

Interactieve Virtuele Assistent (IVA)

 1. Efficiëntieverbetering:

  Snellere afhandeling: Onze IVR en IVA toepassingen kunnen eenvoudige en repetitieve taken snel afhandelen, waardoor de algehele responstijd wordt verkort.

  Tijdige reactie: Klanten kunnen onmiddellijk antwoord krijgen op basis van hun voorkeur, of het nu gaat om spraakopdrachten via IVR of tekstinteracties met de chatbot.

 2. Kostenbesparing:

  Automatisering: Door het automatiseren van veelvoorkomende taken kunnen bedrijven kosten besparen op arbeid, vooral voor routinematige vragen en taken.

 3. 24/7 Beschikbaarheid:

  Continuïteit: IVR en IVA kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn, waardoor klanten op elk moment van de dag toegang hebben tot ondersteuning.

 4. Persoonlijke Ervaring:

  Klantgerichte interacties: IVA's kunnen klantgegevens gebruiken om gepersonaliseerde interacties te bieden, terwijl IVR-systemen persoonlijke informatie kunnen gebruiken voor een meer op maat gemaakte spraakgestuurde ervaring.

 5. Lastenvermindering voor Menselijke Medewerkers:

  Focus op complexe taken: Medewerkers kunnen zich richten op meer complexe en emotioneel betrokken taken, terwijl de IVA en IVR eenvoudige taken afhandelen.

 6. Consistente Informatieverstrekking:

  Uniformiteit: IVR en IVA zorgen voor consistentie in de informatie die aan klanten wordt verstrekt, omdat ze zijn geprogrammeerd om dezelfde antwoorden te geven op dezelfde vragen.

 7. Verbetering van Klanttevredenheid:

  Snelheid en gemak: Klanten ervaren vaak een verbeterde tevredenheid doordat ze snel en efficiënt antwoord krijgen op hun vragen of problemen.

 8. Gegevensverzameling en Analyse:

  Inzicht in klantgedrag: Zowel IVR als IVA kunnen gegevens verzamelen over klantinteracties, waardoor bedrijven waardevolle inzichten kunnen verkrijgen voor het optimaliseren van diensten en het begrijpen van klantgedrag.

Telefooncentrale

 1. Inkomende gespreksbeheer

  Ons platform beheert inkomende gesprekken en kan deze routeren naar specifieke extensies, afdelingen of gebruikers op basis van vooraf ingestelde regels of keuzemenu's (IVR).

 2. Uitgaande gespreksbeheer

  Gebruikers kunnen via de telefooncentrale uitgaande gesprekken initiëren. Uiteraard bieden wij functies zoals nummerherkenning en oproepregistratie.

 3. Interne doorverbinden

  Medewerkers kunnen gesprekken intern doorverbinden naar andere extensies binnen de organisatie, in de wacht zetten en zelfs reserveren zonder dat de beller het merkt.

 4. Voicemail

  IPster biedt voicemailfunctionaliteit, waarbij gebruikers voicemails kunnen ontvangen en beluisteren wanneer ze niet beschikbaar zijn om een oproep te beantwoorden.

 5. Conferentiegesprekken

  IPster biedt de mogelijkheid om conferentiegesprekken te organiseren, waarbij meerdere deelnemers tegelijkertijd kunnen deelnemen.

 6. Automatische nummerherkenning (ANID)

  De telefooncentrale kan de telefoonnummers van inkomende oproepen identificeren en deze informatie gebruiken om gesprekken door te sturen of specifieke acties uit te voeren.

 7. Wachtrijbeheer

  In omgevingen met een hoog oproepvolume kan IPster wachtrijen beheren, waarbij bellers in de rij worden geplaatst en worden doorgestuurd naar beschikbare medewerkers.

 8. Rapportage en analyse

  Onze applicatie biedt functies voor rapportage en analyse, waarmee bedrijven inzicht kunnen krijgen in oproepstatistieken, responstijden en andere belangrijke gegevens.

 9. Mobiele integratie

  IPster heeft een mobiele app, waardoor medewerkers onderweg toegang hebben tot dezelfde functionaliteiten als op kantoor.

 10. Schaalbaarheid

  Een belangrijke functie van ons platform is de schaalbaarheid, waardoor organisaties eenvoudig extra gebruikers of functies kunnen toevoegen naarmate hun behoeften groeien.

Klant Contact Center

 1. Multichannel-ondersteuning

  IPster's applicatie biedt ondersteuning via verschillende communicatiekanalen, waaronder telefoon, e-mail, chat, sociale media en zelfs video. Dit stelt klanten in staat om het kanaal te kiezen dat het beste bij hun behoeften past.

 2. Automatische oproepverdeling (ACD)

  IPster verdeelt inkomende oproepen automatisch naar beschikbare medewerkers op basis van vooraf ingestelde regels, zoals nummerherkenning, wachttijd, vaardigheden van medewerkers en de aard van het probleem.

 3. Interactive Voice Response (IVR)

  Wij bieden een IVR-systeem als basis voor geautomatiseerde spraak- of toetsenbordmenu's waarmee klanten specifieke opties kunnen selecteren en hun status-vragen automatisch worden beantwoord voordat ze met een live medewerker worden verbonden.

 4. Screen Pop

  Wanneer een oproep binnenkomt, kan het systeem automatisch relevante klantinformatie weergeven op het scherm van de medewerker, zodat ze snel toegang hebben tot klantgegevens en eerdere interacties.

 5. Geautomatiseerde chatbots

  Chatbots kunnen worden gebruikt voor het afhandelen van eenvoudige vragen en taken via chat, email, sms of whatsapp, waardoor menselijke medewerkers beschikbaar blijven voor meer complexe taken.

 6. Wachtrijbeheer

  In het geval van drukte wordt wachtrijbeheer toegepast, waarbij klanten in een wachtrij worden geplaatst en regelmatig worden geïnformeerd over de geschatte wachttijd.

 7. Call Recording

  Het opnemen van gesprekken voor kwaliteitscontrole, opleiding en het oplossen van geschillen.

 8. Analyse en rapportage

  Het monitoren en analyseren van prestatiegegevens, zoals responstijden, klanttevredenheid en eerstelijnsresolutie, om de algehele efficiëntie van het klantcontactcentrum te verbeteren. Ipster vat dit samen in 1 wallboard.

 9. Opleiding en coaching

  Functionaliteiten voor het trainen en coachen van klantenservicemedewerkers, inclusief het delen van beste praktijken en het bieden van feedback om de klantenservicekwaliteit te verbeteren.

De 12 waarheden

Onze 12 redenen om IPster voor jou te laten werken

De 12 waarheden

Laat IPster voor je werken
IPster download document

Ons kan je altijd bellen

We vinden het belangrijk dat jij goed geholpen wordt. Bel ons gerust op 085 4013881

Heb je een vraag, verzoek, opmerking of wil je een (online) demo boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons support team staat voor je klaar, ook voor maatwerk verzoeken.

IPster is gevestigd aan de Gasthuisstraat 13b. te Zaltbommel.

IPster biedt veel extra informatie, allemaal vrij beschikbaar als download(link). Kijk ook even op Linkedin en volg Elle Belle voor actuele updates.