Slimme telefooncentrale

IPster is een professioneel klantcontactcentrum als applicatie in de Cloud, ook wel bekend als een communication platform, callcenter, telefooncentrale of customer contact center. Door het slim koppelen van CRM, ERP en / of e Commerce data kan een Interactieve Virtuele Assistent tot 60% van de binnenkomende gesprekken geautomatiseerd beantwoorden en verder afhandelen.

In de basis

IPster's Communication Platform is in de basis een slimme telefooncentrale en heeft als primair doel de inkomende en uitgaande telefonische communicatie te beheren en daar waar mogelijk te automatiseren in een omnichannel communicatiemodel. Een gesprek voer je eenvoudig via je PC en een headset of met een Smartphone.

De telefooncentrale binnen dit platform biedt alle conventionele telefonie functionaliteiten en is geheel opgebouwd in de Cloud. Naast bellen en gebeld worden biedt IPster een groot aantal standaard gespreks-features. Deze features staan nader omschreven onder: telefooncentrale

Interactieve Virtuele Assistent

De kracht van het IPster's Communication Platform is de op A.I. gebaseerde Interactieve Virtuele Assistent die in een Interactive Virtual Response (IVR) omgeving zelfstandig inkomende gesprekken beantwoord.

IPster beheert slimme A.I. koppelingen met CRM, ERP of e-Commerce data, automatische belfunctionaliteit, chatbots en A.I. transcriptie analysehulpmiddelen. Met deze technologie bieden we extra efficiëntie bij het automatisch beantwoorden van inkomende belstromen.

Bij inkomende gesprekken vraagt IPster's Interactieve Virtuele Assistent jouw relatie geautomatiseerde enkele vragen om direct verdere ondersteuning en duidelijke antwoorden te bieden zonder tussenkomst van een medewerker of Call Agent.

Het volledige gesprek wordt opgenomen waarna met A.I. een Speech-to-Text transcriptie wordt gearchiveerd. Ook worden vervolgtaken en tickets geautomatiseerd verwerkt zoals terugbelverzoeken, orders, statuswijzigingen en meer. De relatie kan tevens verder worden geïnformeerd via e-Mail, SMS, Chat of Whatsapp.

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

We vinden het belangrijk dat jij goed geholpen wordt.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking of wil je een (online) demo boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons support team staat voor je klaar, ook voor maatwerk verzoeken.

Uiteraard kun je ons direct bellen op 085 401 3881.

IPster biedt veel extra informatie, allemaal vrij beschikbaar als download(link). Kijk ook even op Linkedin en volg Elle Belle voor actuele updates.