Wat is IPster

IPster is een professioneel klantcontactcentrum als applicatie in de Cloud, ook wel bekend als een communication platform, callcenter, telefooncentrale of customer contact center.

Onze applicatie heeft als primair doel de inkomende en uitgaande communicatie met klanten te beheren in een omnichannel model volledig uitgevoerd en in beheer bij een Interactieve Virtuele Assistent. Denk hierbij aan automatische beantwoording en opvolging van telefoongesprekken per sms, email, whatsapp e.a.

Wij bieden je klant geautomatiseerde ondersteuning, heldere informatie en duidelijke oplossingen zonder tussenkomst van een medewerker of Call Agent. Door het slim inzetten van koppelingen met CRM, ERP of e-Commerce data en automatische belfunctionaliteit, chatbots en analysehulpmiddelen, bieden we extra efficiëntie en effectiviteit op de inkomende belstromen.

Ons doel is om een positieve klantervaring te bieden en de tevredenheid van klanten te vergroten waarbij tijdswinst meetbaar moet zijn.

Conversational Platform
AI as a Service

40% tijdswinst

Wij combineren de voordelen van een standaard Klant Contact Center met die van een slimme toepassing. Met IPster’s krachtige IVR+ ontzorg en beheer je de inkomende workload en met de implementatie van onze Interactieve Virtual Assistant wordt geautomatiseerd elke status vraag beantwoord.

Een text-to-speech gebaseerde stem is de basis van jouw uitvraag om binnenkomende telefonische status vragen geautomatiseerd en inhoudelijk correct te laten beantwoorden.

IPster garandeert minimaal 40% tijdswinst.

IPster beantwoord elke status! Altijd!

Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

We vinden het belangrijk dat jij goed geholpen wordt.

Heb je een vraag, verzoek, opmerking of wil je een (online) demo boeken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons support team staat voor je klaar, ook voor maatwerk verzoeken.

Uiteraard kun je ons direct bellen op 085 401 3881.

IPster biedt veel extra informatie, allemaal vrij beschikbaar als download(link). Kijk ook even op Linkedin en volg Elle Belle voor actuele updates.