Wallboard

In 1 oogopslag alle belangrijke informatie beschikbaar.

IPster's wallboard is een visueel display dat wordt gebruikt om real-time informatie weer te geven op een centrale locatie, zoals op kantoor of in een controlekamer. Het doel is om belangrijke gegevens, prestaties of statistieken op een overzichtelijke en gemakkelijk te begrijpen manier te presenteren aan een specifiek publiek. Wallboards worden vaak gebruikt waar het essentieel is om snel inzicht te krijgen in actuele informatie.

Managementinformatie

Het IPster wallboard, ook wel bekend als een dashboard of informatiebord, heeft verschillende functies afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. Over het algemeen wordt ons wallboard gebruikt om informatie op een visueel aantrekkelijke manier weer te geven, vaak op een groot scherm aan de muur.

Ontdek de voordelen van Real-time monitoring, KPI-tracking, Teamcommunicatie, Callcenterstatistieken en Projectmanagement. De weergegeven informatie kan variëren, van prestatie-indicatoren en doelstellingen tot real-time statistieken en meldingen, afhankelijk van het specifieke gebruiksscenario.