Bewezen succes

De koppeling tussen Copper en IPster's platform

Bespaar 40% tijd, verhoog jouw klanttevredenheid en verlaag je personele bezetting.

0

Koppel Copper nu met IPster en ervaar de voordelen

Orderstatus en Updates

Realtime Updates: Klanten kunnen eenvoudig de status van hun bestellingen controleren, leveringsupdates opvragen en eventuele vragen met betrekking tot hun aankopen stellen via het geautomatiseerde conversational platform. De Interactieve Virtuele Assistent doet het werk.

Snelle Ondersteuning en Probleemoplossing

Directe Klantenondersteuning: Met de koppeling van Magento en het IPster Conversational platform zijn klanten in staat om onmiddellijk hulp te krijgen. Klantenservicemedewerkers kunnen vragen beantwoorden, problemen oplossen en assistentie bieden bij echte vragen, terwijl status vragen realtime en geautomatiseerd worden beantwoord. Je workload wordt minder en je bespaart tot wel 40% tijd.

Verbeterde Klantinteractie

Realtime Conversaties: Klanten kunnen direct communiceren met het bedrijf via chatfunctionaliteit. Dit maakt het gemakkelijk voor klanten om vragen te stellen, hulp te vragen of meer informatie te verkrijgen tijdens het winkelen op de Magento-webshop.

Multichannel-Communicatie

Consistente Communicatie: Conversational platforms kunnen ervoor zorgen dat de communicatie consistent is, ongeacht het kanaal dat de klant kiest, of het nu gaat om de website, mobiele app of andere kanalen.

Personalisatie

Gepersonaliseerde Aanbevelingen: Ipster's koppeling en Conversational platform kan klantgegevens gebruiken om gepersonaliseerde beantwoording te doen, waardoor de kans op succesvolle antwoorden, verbeterde klanttevredenheid en herhaal verkopen wordt vergroot.

Verbeterde Klantloyaliteit

Directe Communicatie: Door directe communicatie aan te bieden, kunnen bedrijven een sterke band opbouwen met klanten, wat de klantloyaliteit kan vergroten.

Verhoogde Conversie

Realtime Assistentie: Conversational platforms kunnen als virtuele assistenten fungeren, waardoor klanten realtime ondersteuning krijgen bij het maken van aankoopbeslissingen. Dit kan de conversiepercentages verbeteren.

Automatisering van Routinetaken

Chatbots: Conversational platforms kunnen chatbots integreren om routinetaken te automatiseren, zoals het beantwoorden van veelgestelde vragen, waardoor menselijke medewerkers zich kunnen richten op complexere taken.

Verbeterde Gebruikerservaring

Naadloze Interactie: Door de integratie kunnen klanten op een natuurlijke en naadloze manier communiceren met de Magento-webshop, wat de algehele gebruikerservaring verbetert.

Gegevensverzameling en Analyse

Inzicht in Klantgedrag: Conversational platforms kunnen gegevens verzamelen over klantinteracties en voorkeuren, wat waardevolle inzichten oplevert voor het optimaliseren van marketingstrategieën en het aanpassen van het assortiment.

Met IPster bespaar je 40% tijd

Investeer 30 minuten en ontdek wat IPster voor jou kan betekenen.

Laat het ons weten en we plannen een korte persoonlijke Online meeting in. Samen bekijken we de werking en features van ons platform, hoe wij koppelen met jouw data en wat je tijdswinst inhoudt. Ook laten we je, aan de hand van de belangrijkste features, zien hoe eenvoudig het werken met IPster en de Interactieve Virtuele Assistent is.

In een half uur van jouw tijd sluiten we af met een indicatie van tijdswinst voor jouw organisatie. Zo kun je snel beslissen hoe IPster jouw organisatie kan ondersteunen en welke meerwaarde wij kunnen toevoegen in procesoptimalisatie, kostenbesparing en tijdswinst.

Hoeveel ga jij besparen?

Laten we vrijblijvend jouw businesscase bespreken.