Verbeter je
Contact Center

IPster biedt het beste Conversational Platform voor de ultieme ervaring op het gebied van geautomatiseerde klantcontact tooling. In ons Klant Contact Center combineren we A.I. met jouw beschikbare databronnen. Inkomende gesprekken met een status vraag worden direct en geautomatiseerd afgehandeld door onze Interactieve Virtuele Assistent.

Met ons innovatieve platform spelen we een cruciale rol in het moderniseren van klantinteracties en zakelijke processen met als gevolg een aanzienlijke verhoging van de klanttevredenheid met minimaal 40% tijdswinst met als gevolg een lagere personeelsbezetting.

Laat je medewerkers minder tijd besteden aan repeterende afhandeling van standaard vragen.

IPster werkt voor jou

IPster biedt schaalbaarheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit met een Out-of-the-Box Conversational Platform.

Wij bieden de voordelen van een standaard telefooncentrale gecombineerd met die van krachtig Klant Contact Center met een slimme maatwerk toepassing. IPster is momenteel toonaangevend op het gebied van slimme oplossingen voor zakelijke communicatie en geautomatiseerde status beantwoording. Wij verhogen aantoonbaar je klant betrokkenheid en verlagen je operationele kosten.

Ons Contact Center oplossing bied jou extra ruimte in procesoptimalisatie en efficiency.

IPster is jouw Interactieve Virtuele Assistent

IPster's Interactieve Virtuele Assistenten verbeteren de efficiëntie door eenvoudige taken te automatiseren en gebruikers de mogelijkheid te geven om snel toegang te krijgen tot de benodigde informatie zonder menselijke tussenkomst.

Doordat wij slim IVR en chatbotfunctionaliteiten samenvoegen ontstaat een geïntegreerde en veelzijdige klantenserviceaanpak die bedrijven in staat stelt om efficiënter te opereren en tegelijkertijd de klanttevredenheid te verbeteren.

Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat deze geautomatiseerde systemen goed zijn afgestemd op de behoeften van de klant en jouw organisatie om naadloos te kunnen communiceren. En daar maakt IPster het verschil.

De slimme koppelingen tussen een IVR en jouw CRM, e-Commerce en ERP applicaties is de basis van jouw succes.

Ervaar zelf het effect van IPster

Wat wordt jouw leerervaring en in welk perspectief zie jij de meerwaarde van IPster?

Laat je verrassen....