IPster koppelt jouw bestaande data

Jouw ERP, CRM en e-COM data is volledig geïntegreerd binnen het IPster Conversational Platform. Met deze data kan de Interactieve Virtuele Assistent tot 60% van de binnenkomende gesprekken geautomatiseerd beantwoorden en verder afhandelen.

IPster laat complexe API technologie voor je werken

Een "API" staat voor Application Programming Interface. Het is een set definities en protocollen waarmee verschillende softwareapplicaties met elkaar communiceren.

Met ons IPster API deck koppelen wij alle relevante data uit jouw applicaties met ons platform en maken wij deze data beschikbaar voor onze Interactieve Virtuele Assistent. Onze Assistent kent dus alle statusinformatie van een klant, van een order, een verzending, de openingstijden, een reservering en alle andere status gevoelige informatie.

Met deze technologie bieden we extra efficiëntie bij het automatisch beantwoorden van inkomende belstromen. Onze Interactieve Virtuele Assistent neemt tot 60% werk uit handen bij inkomende gesprekken.

Al onze koppelingen vind je onder: Integraties

Jouw data

Met jouw data laat je de Interactieve Virtuele Assistent de inkomende gesprekken beantwoorden.

0

Elke koppeling is mogelijk

Data-applicaties variëren in complexiteit en functionaliteit, van eenvoudige systemen die alleen klantgegevens beheren tot geavanceerde platforms met uitgebreide analyse- en automatiseringsmogelijkheden. Met ons API deck koppelen wij alle relevante datavelden en doet de Interactieve Virtuele Assistent de rest.

Staat jouw applicatie er niet tussen? Geen probleem, de koppeling hebben wij wel!

Vrijblijvend meer weten?

Laat het ons weten en we plannen een persoonlijke korte demo in. Bekijk online de werking en features van ons platform, hoe wij koppelen met jouw data en wat je tijdswinst inhoudt. Ook laten we je, aan de hand van de belangrijkste features, zien hoe eenvoudig het werken met IPster's Conversational Plaatform en de Interactieve Virtuele Assistent is.

Onze demo duurt een half uurtje, waarbij we afsluiten met een indicatie van tijdswinst voor jouw organisatie. Zo kun je snel beslissen hoe IPster jouw klanten kan ondersteunen en welke meerwaarde wij kunnen toevoegen aan jouw organisatie.