Oplossingen
voor ieder bedrijf

IPster is een slimme telefooncentrale in de Cloud gekoppeld aan een CRM of Webshop applicatie. Het next gen Conversational Platform biedt een nieuwe standaard bij Inbound Communications. De slimme koppeling tussen de IPster telefooncentrale en een CRM, Data of Webshop applicatie maakt het mogelijk om inkomende status navragen volledig te automatiseren.

Koppel met jouw databron

Heb je al je klantdata in één CRM staan of staat data juist verspreid over je CRM, Webshop en ticketsysteem? Geen probleem; IPster combineert al je databronnen en centraliseert je klant. Zo kan IPster je klant zo goed mogelijk telefonisch van dienst zijn zonder tussenkomst van een Call Agent of overige medewerker.

Lees meer

Overzichtelijke interface

Komt er een gesprek bij je binnen welke niet geautomatiseerd kan worden afgehandeld, dan heeft IPster de meest gebruiksvriendelijke interface voor je klaarstaan. Zie eenvoudig welke collega's aan het werk zijn, welke type klanten bellen en wie je terug moet bellen.

Lees meer

Geoptimaliseerde software

De meeste klanten die je bellen, hebben geen moeilijke vragen. Ze willen een retour aanvragen in je webshop, de openingstijden weten, een tafel reserveren in je restaurant of een offerte goedkeuren voor jouw bouwbedrijf.

Lees meer

Ipster heeft nog véél
meer te bieden

IVR +

IPster is een slimme telefooncentrale in de Cloud gekoppeld aan een CRM of Webshop applicatie. Het next gen Conversational Platform biedt een nieuwe standaard bij Inbound Communications. De slimme koppeling tussen de IPster telefooncentrale en een CRM of Webshop applicatie maakt het mogelijk om inkomende status navragen volledig te automatiseren.

Cloud based - altijd binnen handbereik

Ons Conversational Platform is cloud based, altijd en overal beschikbaar. Uw bestaande CRM, Data of Webshop applicaties zijn met onze slimme koppelingen binnen handbereik en up to date. IPster is schaalbaar op basis van uw huidige en toekomstige behoeften. Krijg toegang tot IPster op uw laptops, tablets en mobiele telefoons, overal ter wereld.

Overal en realtime toegankelijk

Toegang tot gesprekken en conversaties via een browser, op iOS- of Android-telefoons, maar ook op PC's of Macs. IPster werkt voor teams op kantoor, werknemers op afstand en zelfs voor mensen die onderweg zijn.

Eenvoudig nummerplan

Begin binnen enkele minuten met het ontvangen van oproepen via een lokaal, nationaal of zelfs internationaal telefoonnummer. Uiteraard zijn bestaande teelfoonnummers of nummerplannen volledig te integreren. Schakel uw oproepen door naar een bestaand nummer of beantwoord ze met IPster's mobiele of desktop apps.

Maximale efficiëntie

IPster kan worden geïntegreerd in vrijwel elke online business tool die u vandaag de dag gebruikt, waardoor het makkelijker wordt om de productiviteitsniveaus en klanttevredenheid snel en adequaat te verhogen.

Realtime gegevens

Neem weloverwogen beslissingen op basis van realtime gegevens. Gebruik deze inzichten om agenten te trainen, de dekking aan te passen of trends te ontdekken die uw bedrijf verder helpen groeien. Alle data is beschikbaar voor uitgebreide rapportages.

Klaar voor de start?
Boek een demo

Ipster combineert de voordelen van een standaard oplossing met die van een maatwerk toepassing. Daarom ben je bij ons binnen 48 uur online met een robuust callcenter.