Oplossingen
voor ieder bedrijf

Ipster is de gemakkelijkste tool om je bedrijf naadloos te laten communiceren, zodat je kan concentreren op wat echt belangrijk voor je is.

Geoptimaliseerde software

De meeste klanten die je bellen, hebben geen moeilijke vragen. Ze willen een retour aanvragen in je webshop, de openingstijden weten, een tafel reserveren in je restaurant of een offerte goedkeuren voor jouw bouwbedrijf.

Lees meer

Overzichtelijke interface

Komt er toch een gesprek bij je binnen, dan heeft Ipster de meest gebruiksvriendelijke interface voor je klaarstaan. Zie eenvoudig welke collega's aan het werk zijn, welke type klanten bellen en wie je terug moet bellen.

Lees meer

Koppel met jouw databron

Heb je al je klantdata in één CRM staan of staat data juist verspreid over je CRM, Webshop en ticketsysteem? No problemo; Ipster combineert al je databronnen en centraliseert je klant. Zo kan Ipster je klant zo goed mogelijk van dienst zijn zonder tussenkomst van een medewerker.

Lees meer

Ipster heeft nog véél
meer te bieden

Slimste IVR

Stel aangepaste IVR-menu's samen of stel gespreksroutering in op basis van rang, ervaring en locatie. Agenten kunnen eenvoudig worden toegevoegd of verwijderd als uw teams zich ontwikkelen.

Volledig gebouwd in de cloud

Schaal de dienst eenvoudig op, op basis van uw huidige en toekomstige behoeften. Krijg toegang tot Ipster op uw laptops, tablets en mobiele telefoons, overal ter wereld.en.

Overal toegankelijk

Toegang tot gesprekken en conversaties via een browser, op iOS- of Android-telefoons, maar ook op pc's of Macs. Ipster werkt voor teams op kantoor, werknemers op afstand en zelfs mensen die onderweg zijn.

Eenvoudig met gelokaliseerde nummers

Begin binnen enkele minuten met het ontvangen van oproepen via een lokaal telefoonnummer in meer dan X landen. Schakel uw oproepen door naar een bestaand nummer of beantwoord ze met Ipster's mobiele of desktop apps.

Maximale efficiëntie

Ipster kan worden geïntegreerd in vrijwel elke online business tool die u vandaag de dag gebruikt, waardoor het gemakkelijker wordt om de productiviteitsniveaus en klanttevredenheid te verhogen.

Realtime gegevens

Toegang tot gesprekken en conversaties via een browser, op iOS- of Android-telefoons, maar ook op pc's of Macs. Ipster werkt voor teams op kantoor, werknemers op afstand en zelfs mensen die onderweg zijn.

Klaar voor de start?
Boek een demo

Ipster combineert de voordelen van een standaard oplossing met die van een maatwerk toepassing. Daarom ben je bij ons binnen 48 uur online met een robuust callcenter.