Magento 2 & IPster koppeling
Verlaag repeterende telefonische vragen met 40%

Verhoog jouw klanttevredenheid en verlaag je personele bezetting.

0

Koppel Magento 2 met jouw KCC

Op zoek naar een startklare koppeling voor Magento 2 die je zelf kan samenstellen? IPster biedt de oplossing voor je met deze Magento 2 koppeling voor je telefooncentrale. Inclusief een online IPster-omgeving waar al je koppelingen gebundeld zijn, met overzichtelijke rapportages en een koppeling die zelf vorm te geven is.

Onze koppeling haalt retourvragen, leveringsvragen, productvragen en statusvragen weg bij jouw KCC. Doordat het IPster platform verbind met de data die in Magento 2 leeft praat onze slimme IVR terug naar jouw klanten. Stelt een klant tóch een vraag die IPster automatisch niet kan beantwoorden, dan geven wij jouw KCC medewerker alle informatie over de Magento 2 order die nodig is zonder het IPster platform te verlaten.

Koppel Magento nu met IPster en ervaar voordelen

Orderstatus en Updates

Klanten kunnen eenvoudig de status van hun bestellingen controleren, leveringsupdates opvragen en eventuele vragen met betrekking tot hun aankopen stellen via ons geautomatiseerde conversational platform. De Interactieve Virtuele Assistent doet het werk.

Snelle Ondersteuning en Probleemoplossing

Met de koppeling van Magento en het IPster Conversational platform zijn klanten in staat om onmiddellijk hulp te krijgen. Klantenservicemedewerkers kunnen vragen beantwoorden, problemen oplossen en assistentie bieden bij echte vragen, terwijl status vragen realtime en geautomatiseerd worden beantwoord. Je workload wordt minder en je bespaart tot wel 40% tijd.

Retouren

Met de koppeling van Magento 2 en IPster kunnen klanten eenvoudig zelf telefonisch een retour aanmelden zonder tussenkomst van het KCC. Retouren kosten doorgaans veel tijd voor het KCC, waardoor nieuwe klanten en spoed vragen niet beantwoord kunnen worden. Door de slimme koppeling met Magento 2 zijn klanten zelf in staat een retour aan te melden, de status van een retour op te vragen en per SMS of mail communicatie hierover te ontvangen.

Automatisering van Routinetaken

Retourine taken zoals het opnieuw verzenden van een factuur, het aanmaken van een creditfactuur, het opnieuw bestellen van de laatste order kunnen automatisch door IPster opgepakt worden. Deze repeterende taken kosten een KCC veel tijd.

Op maat integratie

Uiteraard is iedere Magento 2 omgeving anders. Omdat Magento 2 beschikt over een API kan IPster hier vergaande maatwerk koppelingen mee creëren om jouw KCC te ontlasten terwijl wij de klantervaring verbeteren.

Gegevensverzameling en Analyse

IPSter verzamelt klantinteracties en voorkeuren, wat waardevolle inzichten oplevert voor het optimaliseren van marketingstrategieën en het aanpassen van het assortiment. Door gesprekken tussen medewerkers en klanten te analyseren halen we waardevolle inzichten uit klantinteractie die tot nu toe verborgen bleven.

Maak kennis met IPster

Investeer 30 minuten en ontdek wat IPster voor jou kan betekenen.

In een korte, persoonlijke meeting laten we je de werking en interface van ons platform zien. Ook laten we je, aan de hand van de belangrijkste features, zien hoe eenvoudig het werken met IPster en de Interactieve Virtuele Assistent is.

We sluiten we af met een indicatie van tijdswinst voor jouw organisatie. Zo kun je snel beslissen hoe IPster jouw organisatie kan ondersteunen en welke meerwaarde wij kunnen toevoegen in procesoptimalisatie, kostenbesparing en tijdswinst.

Kom in contact

Laten we vrijblijvend jouw businesscase bespreken.