Terug naar home

Ipster maakt écht het communiceren makkelijk

Ipster heeft voor ESN gezorgt dat 30% van de inkomende gesprekken afgevangen worden. Hierdoor is er meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn. Dit scheelt voor ESN 1FTE op de binnendienst. Hierdoor was er financiële ruimte om 1 bus bij te kopen en het aantal projecten per dag aanzienlijk te vergroten.

Probleem

ESN krijgt dagelijkse +/- 60 repeterende belletjes binnen met uiteenlopende vragen zoals; "Waar is de egaliseerder, wat kost het, hoe lang zijn ze bezig, wat is de droogtijd" Dit kost onze binnendienst veel tijd, terwijl deze tijd beter besteed kon worden aan nieuwe leads en/of orders.

Oplossing IPster

Wij hebben ESN kunnen helpen met het stroomlijnen van hun inbound calls en daarme hun ergernis opgelost. ESN werkt met een bekend CRM systeem dat volledig koppelbaar is met IPster. Vanuit die basis hebben wij een call flow in ons Conversational Platforem kunnen maken die de repeterende vragen opvangt. Als een klant naar ESN belt vangt IPster de klant op, ziet wat voor klant het is en wat de vraag zou kunnen zijn.

IPster heeft voor ESN gezorgt dat 30% van de inkomende gesprekken afgevangen worden waardoor er meer tijd is voor de dingen die echt belangrijk zijn. Dit scheelt voor ESN 1ft op de binnendienst, waardoor er ruimte was om 1 bus bij te kopen en er nog meer klussen per dag gerealiseerd kunnen worden.

Klaar voor de start?
Boek een demo

Ipster combineert de voordelen van een standaard oplossing met die van een maatwerk toepassing. Daarom ben je bij ons binnen 48 uur online met een robuust callcenter.